Katusoiton MM 2017

Katusoiton Maailmanmestaruuskilpailut/Busking World Championships

Petäjävesi  8.2.2017

Tapahtumassa katusoittajat kilpailevat parhaasta esityksestä/esiintymisestä Petäjävedellä järjestettävän ison käsityö-, lähiruoka- ja kierrätys- markkinatapahtuman yhteydessä yhden (lauantai)päivän aikana. Kilpailu on kaksivaiheinen. Ensin soittajat kiertävät päivällä heille osoitetuissa paikoissa markkinapaikalla viihdyttäen yleisöä ja salainen tuomariraati seuraa esityksiä ja valitsee loppukilpailijat, mikäli osanottajamäärä on huomattavan suuri.

Toisessa vaiheessa illalla on loppukilpailu ravintola Kanttarissa, jossa kilpailijat esittävät yleisölle ja tuomaristolle 2 kappaletta ja voittaja valitaan näiden kahden osion perusteella.

Ilmoittautuneille soittajille tarjotaan ainakin ilmainen majoitus ja muonitus tapahtuman ajaksi. Voittaja(t) palkitaan.

Tiedottaminen ja markkinointi tehdään pääsääntöisesti sosiaalisessa mediassa ja henkilökohtaisina kutsuina tilaisuuteen sopiville esiintyjille. Pyritään houkuttelemaan osallistujia myös ulkomailta, jolloin MM-tittelille saataisiin katu-uskottavuutta ja myös esitysten monimuotoisuus lisääntyisi.

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Jukka Mäkelä / Smartisti osuuskunta, joka on myös vastuujärjestäjänä tapahtumassa.

Kilpailupäivänä järjestetään myös Petäjävedellä Takomarkkinat Kyläsepän alueella ja Petäjäveden Yrittäjien Markkinat S-Marketin alueella. Kolmen erillisen markkinatapahtuman ansiosta yleisöä on riittämiin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut mieluimmin sähköpostise:

Jukka Mäkelä/Smartisti

jukka.makela@smart-art.net

0400-683 581

Peltotie 18

41920 KINTAUS